15 comments

  1. Hij is prachtig! Volgens mij doet iedereen dat; bij een verhuizing dingen op zolder zetten die je niet meer nodig hebt, maar die je niet weg wilt doen omdat er zoveel herinneringen aan kleven. En bij een volgende verhuizing gaan ze ook weer naar zolder nadat je er even in hebt gekeken ‘oh nee, dat wil ik nog bewaren’. Dank voor je bijdrage. Ik zet de link naar dit blog bij mij neer.

    1. Dankjewel 🙂
      Je vraagt je bij sommige dozen wel eens af of ze gemist zouden worden als ze zouden verdwijnen tijdens de verhuizing. Ik dacht trouwens eerst aan deze zin: “alles gaat mee, toen blijft achter”. Maar de herinneringen aan toen, die gaan wél mee, ook al verdwijnen ze gelijk naar de zolder.

    1. De eerste herinnering die ik me nog kan herinneren was toen ik nog een peuter was. Het zijn alleen wat beelden en een bepaald gevoel eigenlijk. Het is misschien wel leuk om eens op te schrijven.

  2. Ja, uiteindelijk komen al die herinneringen toch weer op de nieuwe zolder terecht ….. maar het is goed om ze af en toe eens af te stoffen ……… ik vind dat in ieder geval heerlijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s