Over

Welkom op mijn blog!

Lang geleden (oktober 2009) begon ik mijn verwoede noten te kladden op het VKBlog, onder het pseudoniem “Bloknoot”. Het VKBlog werd op 1 maart 2011 opgeheven, dus verhuisde Bloknoot naar WordPress. Niet langer anoniem, maar gewoon als mezelf. Een tijd lang schreef ik onder de vlag van de Onafhankelijke Bloggers Associatie (OBA) , maar daaraan kwam vorig jaar ook een einde. Blog-collega “Ximaar” heeft het OBA uit eigen beweging doorgestart onder “Xiwel’s Bijzondere Bloglijst” (XBB).

Mijn schrijfsels zijn ook echt verwoede noten, want zo voelen ze. Ik moet vaak iets kwijt over iets dat ik vind of voel. Verwondering, verbazing, opwinding, verbijstering, bewogenheid, verheldering. Dat soort dingen. Vaak sterk filosofisch. Ook uit ik hier openlijk mijn ergernis en verbazing over andermans rare fratsen. Daarnaast ben ik een grote taal-pietlut, dus daar schrijf ik ook wel eens over. En als ik echt veel tijd heb, schrijf ik een verhaal in 6 woorden of zelfs een gedicht.

Dit verhaal vat mijn motivatie om te bloggen ook mooi samen: “En toch, ik blog“.

En ik zeg eigenlijk al sinds mijn jeugd dat ik ooit een boek wil schrijven, nog steeds niet gedaan. Misschien zou ik eens kunnen beginnen met het bundelen van wat creaties op dit blog. Met die gedachte speel ik nog even rustig door en schrijf gewoon lekker ongedwongen hier door.

6 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s